Het bedrijf #

ZCN is gespecialiseerd in het organiseren, coördineren en uitvoeren van mobiliteitsdiensten, met het hoofdkantoor in Rotterdam.

ZCN zorgt voor vervoer. Voor zorgvervoer. Dat is vervoer waar je in Nederland recht op hebt als je ergens naartoe moet waar je zorgt ontvangt, waar je bijzonder onderwijs volgt of waar je een beschutte werkplek hebt. En je niet de middelen of mogelijkheden hebt om de zorgbestemming zelfstandig te bereiken. De overheid of een verzekeraar betaalt de reis dan meestal. Als onze reizigers er zelf al voor betalen dan is dat met een bescheiden eigen bijdrage.

Hoe zorgt ZCN dan voor dat vervoer? #

Wij hebben daarvoor een netwerk van zorgvuldig geselecteerde vervoerders beschikbaar. Met een dekking over het hele land. Onze rol is ervoor te zorgen dat onze vervoerder precies weet wat er moet gebeuren om de reiziger veilig, vlot en comfortabel van A naar B te brengen. Maar ook efficiënt, want het gaat immers om gemeenschapsgeld. Alle voor- en nazorg rondom de reis wordt door ons geregeld. Dat gaat van intake, boeken en plannen aan de ‘voorkant’ tot facturatie, klachtafhandeling en kwaliteitszorg aan de ‘achterkant’. Zo’n rol is er een van regiepartner. Onze vervoerders kunnen zusterbedrijven zijn of ‘derden’.

Naast zorgvervoer regisseren we het zogenaamd zakelijk vervoer voor directies van bedrijven en instellingen en zijn we houder van de felbegeerde Schipholconcessie. We streven ernaar om al ons vervoer zo duurzaam mogelijk te laten uitvoeren. Op Schiphol doen we dat op grote schaal 100% emissievrij. In 2014 een wereldprimeur.

Boek direct uw rit #