Ziekenvervoer voor ENO zorgverzekeringen #

Comfortabel, veilig en vertrouwd naar uw zorginstelling en terug.

Gerelateerde afbeelding

Deze pagina is van toepassing wanneer u een zorgverzekering heeft bij één van de merken van ENO: Salland Zorgverzekeringen, Holland Zorg of ZorgDirect.

Om gebruik te kunnen maken van het ziekenvervoer heeft u een machtiging van uw zorgverzekeraar nodig. Dat betekent dat uw zorgverzekeraar toestemming geeft voor vergoeding van het ziekenvervoer.

Ja, ik heb een machtiging #

Dan bieden wij u hieronder de verschillende mogelijkheden om een heen- en terugrit te boeken.

Boek uw rit op de website #

U kunt uw rit ook via deze website boeken via de onderstaande knop. Bij de eerste keer boeken via de bovenstaande knop moet een account aangemaakt worden en deze moet worden geverifieerd. Dit is hetzelfde account als voor de ZCN Vervoer app. Heeft u met de app al een account aangemaakt, dan hoeft dat voor het boeken via de website niet nogmaals.

Klik hier om direct online te boeken. #

Boek uw rit telefonisch #

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de rit per telefoon te boeken bij het klant contact center van ZCN. Dit kan op het telefoonnummer: 085 - 48 79 800.

Het klant contact center van ZCN is elke dag bereikbaar van 06.00-00.00 uur. Als u vervoer wilt reserveren, doet u dit minimaal 24 uur van te voren. U kunt een rit reserveren door een vertrektijd of een gewenste aankomsttijd aan te geven. Bij een gewenst aankomsttijdstip zal ZCN in overleg met u het vertrektijdstip bepalen.

De taxi mag maximaal 15 minuten vóór, tot maximaal 15 minuten ná het afgesproken tijdstip komen om u op te halen. Als u bijvoorbeeld om 10.00 uur opgehaald wilt worden, rijdt de taxi dus tussen 09.45 en 10.15 uur bij u voor.

Let op!
Maakt u gebruik van vast vervoer (reeksen) op vaste dagen in de week? Meldt deze dan aan via het klant contact center van ZCN via telefoon 085 - 48 79 800.

Ik heb nog geen machtiging. #

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u vooraf toestemming nodig van uw zorgverzekeraar. Klik op de link van uw zorgverzekeraar voor het aanvraagformulier.

ZorgverzekeraarLink naar de juiste pagina
HollandZorg:Link naar HollandZorg
Salland Zorgverzekeringen:Link naar Salland Zorgverzekeringen
ZorgDirect:Link naar ZorgDirect