Geschiedenis #

ZCN, Zorgvervoercentrale Nederland, is opgericht in 2000 met als doel het regisseren van personenvervoer. ZCN is een onderdeel van BIOS-Groep.

ZCN #

ZCN is begonnen met zorgvervoer in de regio Rijnmond en heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een complete mobiliteitsregisseur. ZCN verbindt partijen om de reiziger een hoogwaardige dienstverlening aan te bieden. ZCN onderhoudt contacten met en heeft contracten met zorgverzekeraars, gemeenten en overheden en met zakelijke en economische organisaties in heel Nederland.

Het vervoer wordt gereden meer dan 100 taxibedrijven, waar vaak al een jarenlange relatie mee bestaat. Samen streven wij naar een goede kwaliteit en vervoer op maat.

Over BIOS-groep #

BIOS-groep is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in het organiseren, coördineren en uitvoeren van mobiliteitsdiensten. BIOS-groep verricht in de regio Rijnmond ook Ambulancevervoer.

Alle mobiliteitsdiensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde chauffeurs. De voertuigen waarmee wordt gereden, zijn allen comfortabel, representatief en voldoen uiteraard aan alle gestelde veiligheidseisen.

Historie #

BIOS-groep is sinds haar ontstaan in 1904 actief in diverse vormen van gespecialiseerd personenvervoer. Mede dankzij onze jarenlange ervaring, zijn we uitgegroeid tot een van de grotere spelers binnen de personenvervoersbranche in Nederland.